TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş polis merkezlerini ziyaret etti

Kentin ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin en önemli önceliklerinden biri olduğunu daima vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak, 5 Ocak Şehit Veli Ataşçı, Akıncılar, Cumhuriyet, Sarıçam, 100. Yıl Şehit Rüştü Bayram ve Fatih Polis Merkezi Amirliklerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2018 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş polis merkezlerini ziyaret etti

 

 

ADANA (İLKHABER)-Kentin ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin en önemli önceliklerinden biri olduğunu daima vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak, 5 Ocak Şehit Veli Ataşçı, Akıncılar, Cumhuriyet, Sarıçam, 100. Yıl Şehit Rüştü Bayram ve Fatih Polis Merkezi Amirliklerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

 Emniyet merkezlerindeki görevlilerden, bağlı bulundukları bölgenin genel asayiş durumları ve gerçekleştirilen çalışmalar ile polis merkezlerinin ihtiyaçları hakkında ayrıntılı bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasının en önemli önceliklerinden biri olduğunu bir kez daha ifade etti.

 

 Ziyaret ettiği polis merkezlerindeki emniyet mensuplarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve görevlerinde başarılar dileyen Vali Mahmut Demirtaş, toplumsal barış ve huzurun tesisi ile vatandaşların güvenliği konusunun en önemli öncelikleri arasında olduğuna dikkat çekti ve kamu otoritesi olarak bu konuda ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.