TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf ve sanatkara girişimcilik eğitimi

Madeni sanatkarlar ile KOSGEB protokol imzaladı

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Esnaf ve sanatkara  girişimcilik eğitimi


ADANA (İLKHABER) - Adana ESOB'a bağlı Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası ile KOSGEB Adana Müdürlüğü arasında girişimcilik eğitim protokolü imzalandı.

 

KOSGEB Adana İl Müdürlüğü'nde İl Müdürü Mücahit Alper Karcı ve Madeni Sanatkarlar, Tornacılar ve Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat arasında yapılan 3 yıllık protokole göre, kurs giderleri oda tarafından karşılanmak üzere odaya üye esnaf ve sanatkarlara girişimcilik eğitimi verilecek.

 

 KOSGEB üzerinden e-devlet yoluyla kayıt yaptıranların kabul edileceği Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'nda 01 Ekim 2018'den itibaren verilecek kursa katılanlara, uygunluk durumuna göre 150 bin liraya kadar KOSGEB desteği verilecek.

 

Oda Başkanı Bulat amaçlarının öncelikle kendi meslek dallarında işyeri sayısını arttırmak,  istihdama katkı sağlamak  ve üyelerine faydalı hizmetler yapmak olduğunu belirtirken, geçmiş dönemde de böyle projelere imza attıklarına işaret ederek, "Allah nasip  ederse önümüzdeki süreçte de böyle projelerin sayısını artıracağız.  Odamızda  bu hizmeti verecek KOSGEB uzmanı mevcut. Bu kursların tüm giderleri de odamız tarafından karşılanacak. KOSGEB İl  Müdürü Mücahit Alper Karcı'ya da göstermiş olduğu ilgi,  küçük ve orta ölçekli işletmelere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.