TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ, arı gibi

Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi'nde 20 kilometrelik yeni içme suyu hattı çalışması başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ, arı gibi

ADANA (İLKHABER) - Göreve seçildiği günden bu yana vatandaşlara verdiği sözleri tutmak için çalışan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda, şehrin dört bir yanındaki sorunlar önem sırasına göre çözüme kavuşturuluyor.

Yaz aylarında büyük bir nüfus artışı yaşanan Pozantı ilçesinde önceden yaşanan içme suyu sıkıntısı son buldu. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından muhtelif yayla ve mahallelerde hayata geçirilen başarılı projeler neticesinde vatandaşlar sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. 2015 yılından itibaren de özellikle yaz döneminde ciddi bir su problemi yaşanmadı.

POZANTI FINDIKLI MAHALLESİ'NE 20 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI Sorunlara kısa vadeli değil, kalıcı çözümler üretmek için çalışan ASKİ, Pozantı'daki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi'nde yaklaşık 20 kilometrelik içme suyu çalışması başlatıldı. 63 ve  250 mm arasında muhtelif çaplarda polietilen boru kullanılan çalışmanın 1 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor. Ayrıca proje kapsamında 100m³ ve 500m³ kapasiteli olmak üzere iki adet içme suyu deposu da yapılıyor. Çalışma tamamlandıktan sonra Fındıklı Mahallesi ve çevresinde su problemi yaşanmayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.