TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Her şeyin başı eğitim”

Merkez Doruk Özel Eğitim Kursu Kurucu Müdürü Eşref Şen, eğitimin, ekmek ve su gibi toplumun ihtiyacı olduğunu belirterek, “Eğitim iyi olursa her sahada iyi yerlere gelirsiniz. Dolayısıyla her şeyin başı eğitimdir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Her şeyin başı eğitim”


 

ADANA (İLKHABER) - Merkez Doruk Özel Eğitim Kursu Kurucu Müdürü Eşref Şen, eğitimin, ekmek ve su gibi toplumun ihtiyacı olduğunu belirterek, “Eğitim iyi olursa her sahada iyi yerlere gelirsiniz. Dolayısıyla her şeyin başı eğitimdir” dedi.

 

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nın açılışı dolayısıyla derslikleri ve öğretmenler odasını ziyaret eden Müdür Şen, öğretmenlerle öğrencilere yeni eğitim dönemiyle ilgili başarı dileklerinde bulundu. Eğitimin önemine değinen Müdür Şen, “Geleceğimizin şekillenmesinde ortak noktada buluştuğumuz yeni bir eğitim öğretim yılına daha giriyoruz. Ülkemizin gelişimine en büyük katkıyı sunan eğitim, bizler için vazgeçilmezlerin başında yer alıyor. Bu açıdan eğitime her zamankinden daha fazla önem verip, bu süreci çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

 

Tatilin ardından yeni eğitim öğretim döneminin heyecanını yaşadıklarını belirten Müdür Şen, “Öncelikle çocuklarımız tatil rehavetini bir an önce üstlerinden atarak derslerine odaklanacak. Öğretmenlerini dikkatli dinleyecek. Planlı şekilde derslerine çalışacak. Velilerimiz de çocuklarını takip edecekler” dedi. 

 

Müdür Şen, “Öğretmen ve öğrencilerimizle sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmeyi umut ediyor, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.