TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dt. Güler: Diş Hekimliğinde çağı yakaladık

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, bir çok meslek gurubunun gelişen teknolojiye ayak uydurduğunu, diş hekimliği mesleğinde kendilerinin de çağı yakaladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dt. Güler: Diş Hekimliğinde çağı yakaladık


ADANA (İLKHABER) - Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, bir çok meslek gurubunun gelişen teknolojiye ayak uydurduğunu, diş hekimliği mesleğinde kendilerinin de çağı yakaladıklarını söyledi.

 

“DİJİTAL DESTEKLİ İMPLANT ÜSTÜ PROTETİK YAPILAR”

Adana Diş Hekimleri Odası, TDB Akademi ve Megagen implant işbirliği ile “Dijital Destekli İmplant Üstü Protetik Yapılar” konulu seminer düzenledi. Seminere Prof. Dr. Selim Pamuk konuşmacı olarak katıldı.

 

“PROJELERİMİZLE MESLEKTAŞLARIMIZIN GELİŞİMİNE KATKI KOYUYORUZ”

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Nebil Seyfettin ve dişhekimlerinin katıldığı seminerin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Günümüz koşullarında tüm diş hekimleri teknolojiyi kullanmaktadır. Geleneksel tedavi, teknoloji sayesinde boyut değiştirerek daha çağdaş hale gelmiştir. İmplant tedavisi tercih edilip, yapılan üst protez ile komşu dişler zarar görmeden çiğneme düzlemi bütünlüğünü korumaktadır. Oda olarak meslektaşlarımızın her türlü gelişimlerini katkı koyma hedefindeyiz. Bu yüzden ürettiğimiz bir çok projeyi yaşama geçiriyoruz. Bugün protez Profesörü Selim Pamuk hocamızı konuk ettik. Hem sizlere hem hocamıza hoş geldiniz diyoruz.” Diye konuştu.

 

“DİJİTAL TEKNOLOJİLERİN OLAĞANÜSTÜ GELİŞTİ”

Teknolojinin gelişmesine ayak uyduramayanların günümüz sorunlarına ancak eskilerle yanıt verebileceği için mevcut sorunlara pek faydası olamayacağını ifade eden Prof. Dr. Selim Pamuk, diş hekimliğinde dijital teknolojilerin olağanüstü geliştiğini söyleyerek implant üstü protezlerin cad cam denilen bilgisayar destekli tasarım ve üretimin çok güzel sonuçlar verdiğini söyledi. Prof. Dr. Selim Pamuk, implant üstü protezlerin teknoloji vasıtasıyla daha estetik ve rahat kullanılabildiğini, insanların daha cesur ve güzel gülebildiğini sözlerine ekledi.

Sunumun ardından merak edilen sorular yanıt buldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.