TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boydak’tan, Kaymakam Dr.Yılmaz’a ziyaret

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Ceyhan Kaymakamlığı'na atanan Dr.Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, başarı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Boydak’tan, Kaymakam Dr.Yılmaz’a ziyaret

 

ADANA (İLKHABER) - Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Ceyhan Kaymakamlığı'na atanan Dr.Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, başarı diledi.

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Ceyhan Kaymakamlığı'na atanan Dr. Bayram Yılmaz ilçedeki görevine başladı. Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak Kaymakam Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

BOYDAK: MÜLKİ AMİRLERİMİZ İLE İSTİŞARE İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Kaymakam Dr. Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Boydak , "İlçemize hoş geldiniz, Yeni görevinizde üstün başarılar diliyorum. İlçemizin daha iyi hizmetler alabilmesi için her zaman destek ve işbirliğine hazırız, seçilmiş bir temsilci olarak mülki amirlerimiz ve kurumlarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi.

Nazik ziyareti için Başkan Boydak’a teşekkür eden Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz, “Ceyhan, Türkiye'nin enerji merkezi, ülkemizin en önemli ilçelerinden birisidir. Yasaların, mevzuatın bize tanıdığı yetki ve sorumluluklar çerçevesinde çalışma arkadaşlarımızla beraber, Ceyhan’ın ilerlemesine fayda sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.