TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ülkemiz için yüreği çarpanlara destek oluruz

ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Ülkemize ihanet etmeyen bütün siyasi partilerle mesafemiz aynıdır” dedi ve ekledi:

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ülkemiz için yüreği  çarpanlara destek oluruz


ADANA (İLKHABER) – Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Ülkeye ihanet etmeyen bütün siyasi partilerle mesafemiz aynıdır.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ersagün Yücel, Adana İl Başkanı Göktürk Boyvodaoğlu, Genel İdare Kurulu Üyesi Fuat Geçen, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Şefik Çirkin ve il yöneticileri Adana Ticaret Borsası yöneticilerini ziyaret ederek istişarede bulundu.

ERSAGÜN YÜCEL: FİKİR ALMAYA GELDİK

‘İyilik Kervanı Yollarda’ adı ile 30 il’de eş zamanlı çalışmalara başladıklarını söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ersagün Yücel, “Bu kapsamda Genel Başkanımız Merak Akşener’in talimatlarıyla sizleri ziyarete geldik. Sizin gibi şehrin dinamikleri olan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla yerel seçimler öncesi bilgi alış verişinde bulunarak hem kentin hem de varsa sizlerin mesleki sorunlarınıza çare bulmak amacındayız. Gerek büyükşehir gerekse ilçe belediye başkan adaylarımızı belirlemek üzere sizlerle hem tanışıp hem de fikir almaya geldik. Adana’ya faydalı olacak belediye başkan adayları çıkarırız umudundayız. Bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

BİLGİÇ: ÜLKEMİZ İÇİN YÜREĞİ ÇARPANLARA DESTEK OLURUZ

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış ve Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kahyaların hazır bulunduğu ziyarette konuşan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Bizim ülkeye ihanet etmeyen bütün siyasi partilere mesafemiz aynıdır. Meclisimizde her partiden üyemiz var. Ama bu tesislere girdiğimizde siyaseti dışarıda bırakıp, birikimlerimizle Adana tarımına, üyelerimize hizmet etmeye, Çukurova bölge ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu ülke için yüreği çarpan, iyi bir şeyler yapmak isteyen herkese elimizden geldiğince destek oluruz. Bildiğiniz gibi tarım dendiğinde akla Çukurova geliyor. Çünkü topraklarımız çok bereketli. Dünya da hava, su ve toprağının ahengi bu kadar güzel olduğu bir yer çok az bulunur. Bizlerin amacı buradaki üretimi yükseltmek. Üretim yükselirse, tarımdan gelir sağlayan insanların gelir düzeyi yükselir, ülkemiz zenginleşir. Ülkemizin zengin olması demek dışarıya karşı itibarın artması demektir. Günümüzde yaşanan sıkıntıları hep beraber görüyoruz. Ülkeye iyi gelecek çalışmalarınızı bizde arzu ediyoruz. Bu anlamda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Bilgiç, İYİ Parti heyetine ATB tesislerini gezdirip, borsa işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.