TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenlik güçleri öğrencilerin hizmetinde

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 2018-2019 yeni eğitim-öğretim gören 250 bin öğrencinin mutluluğu ve güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Güvenlik güçleri öğrencilerin hizmetinde

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 2018-2019 yeni eğitim-öğretim gören 250 bin öğrencinin mutluluğu ve güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Mardin il Emniyet Müdürlüğü, İl jandarma Komutanlığı il ve ilçelerdeki okulların önünde sıkı güvenlik tedbiri uyguluyor. Güvenlik güçleri  okul önünden gelip geçen ve durumu şüpheli gözükenleri durdurup önce arama yapıyor daha sonra ise haklarında yakalama kararı bulunup bulunmadığına bilgisayardan bakarak okul öğrencilerin güvenliğini sağlıyor

Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, okul önlerinde her türlü güvenlik tedbirlerini aldıklarını söyledi. Onar, “Okulların önünde sivil ekiplerimiz bulunmakta. Çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim-öğretim alması için  gerekli her türlü güvenlik tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. İl Jandarma komutanlığı ekipleri ile koordineli bir şekilde denetimlerimizi il ve ilçelerde aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, okul önlerinde güvenlik güçlerinin tedbir aldığını belirterek, “Okul önlerinde alınan tedbirler ve öğretmenlerimizin de okul içinde gözlemleriyle öğrencilerimiz daha rahat bir ortamda okuyor. Gerekli hassasiyetler göz ardı edilmiyor. Hiç bir öğrenci velisi (Benim oğlum bugün okula gitti acaba çocuğuma bir şey mi oldu?) diye düşüncelere kapılmasını istemiyoruz. Eğitimle ilgili güzel şeyler olmaktadır. Çocuklarımız mutlu olursa bizlerde mutlu oluyoruz.” şeklinde konuştu.

YAMAN: HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDI

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, 2018-2019 yeni eğitim-öğretim gören 250 bin öğrencinin mutluluğu ve güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Yaman, “Özellikle okul yakınlarında seyyar satıcıara kesinlikle izin verilmeyecektir. Öğrencilerin daha iyi eğitim-öğretim alabilmeleri için sıkı bir şekilde okullar gözetim altında bulunmakta. Hem Mardin il Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hem de İl jandarma komutanlığına bağlı ekipler, yoğun çalışmalar yapmakta. Çocukların  korunmasına  yönelik  denetimleri sadece Mardin merkezde değil 10 ilçemizin tüm okullarında bu devam edecektir. Özellikle belediyecilik  hizmet konusunda gereken her türlü tedbirler alındı. Okullarda hiç bir sorunu kabul etmiyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.