TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcı'dan, Sözütek'e kutlama ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 11.Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlamaları nedeniyle. Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Avcı'dan, Sözütek'e kutlama ziyareti

ADANA (İLKHABER)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 11.Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı Kutlamaları nedeniyle. Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Vekili Burhan Kızıl ile Adana ESOB'u ziyaret eden MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, Birlik Başkanı Nihat Sözütek'e makamında çiçek vererek, şahsında tüm esnaf ve sanatkarların Ahilik Bayramı'nı kutladı.  Başkan Sözütek de, nazikane ziyaretinde ve kutlamadan dolayı Başkan Avcı ve Başkan Vekili Kızıl'a teşekkür etti.

İl Başkanı Avcı, esnaf ve sanatkarların ülkenin temel taşı, sigortası olduğuna dikkat çekerek, "Esnafımız her zaman baştacımızdır.  Esnaf ve sanatkar bir ülkenin varlığıdır, geleceğidir.  Esnaf ve sanatkar ekonominin lokomotifidir.  Ülkemiz ve milletimiz için fedakarane bir şekilde kutsal bir hizmet sunan esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı'nı kutluyor, hepsine ayrı ayrı saygı ve sevgilerimizi sunuyor, hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diliyorum"dedi.

Başkan Sözütek de, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Esnaf Odası Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Avcı'ya hassas yaklaşım ve duyarlı sözlerinden dolayı teşekkür ederek, Ahilik Haftası'na katılan, çiçek ve mesajla, bizzat ziyaretle kutlamada bulunan herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.