TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrencilere kırtasiye yardımı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede eğitim gören anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öğrencilere kırtasiye yardımı

  

   ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede eğitim gören anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.  

  Kiremithane Mahallesi Makimsan Ortaokulu'nda dağıtım törenine katılan Başkan Çelikcan, eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. Çelikcan, "2018-2019 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Umarım iyi bir eğitim öğretim dönemi geçiririz" dedi.

  Eğitim yuvalarına her zaman destek olduklarını ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Çelikcan, "Her şeyin başı eğitimdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hayata ne kadar iyi hazırlayabilirsek geleceğimizi de o kadar güvence altına almış oluruz.

  Çocuklarımız okullarında aldıkları temel eğitimlerin yanı sıra hizmete açtığımız 11 adet kültür evleri ile çocuklarımızı sosyal ve kültürel etkinliklerle tanıştırdık. Yaz aylarında ve hafta sonlarında çocuklarımıza yönelik olarak,  hobi kurslarının yanı sıra eğitime destek kursları ve buralarda düzenlediğimiz sosyal-kültürel etkinliklerle boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Böylece sokağın olumsuz koşullarından uzaklaştırıyoruz" şeklinde konuştu.

 

                                        

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.