TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeydan Karalar’dan kütüphane desteği

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da bulunan Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2018-2019 Dönem Guvernörü Rotaryen Nuri Altan Arslan ile Adana Tepebağ Rotary başkan ve yöneticilerini kabulünde kütüphane yeri desteği verdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Zeydan Karalar’dan kütüphane desteği


 

ADANA (İLKHABER)-Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da bulunan Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2018-2019 Dönem Guvernörü Rotaryen Nuri Altan Arslan ile Adana Tepebağ Rotary başkan ve yöneticilerini kabulünde kütüphane yeri desteği verdi.

Guvarnör Nuri Altan Arslan ile birlikte Tepebağ Rotary Kulübü dönem başkanı Rotaryen Barış Eren ve pek çok Rotaryen’in eşlik ettiği heyet Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Guvernör Arslan, “Belediye başkanımız Zeydan Karalar’ın tahsis edeceği bir alanda Seyhan Rotary Kulübümüz kütüphane kuracak. Çok verimli geçen görüşme oldu. Adana’daki Rotary Kulüplerinin yaşama geçirmeyi hedefledikleri proje ve etkinlikler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisi ve desteği için belediye başkanımız Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” dedi.

 

GÖRME ENGELLİLER İÇİN SESLİ KİTAP

Heyet daha sonra önce Topalak Köyü İlköğretim Okulu ziyaret edip öğrencilere eğitim araç gereçleri armağan etti. Ardından Altı Nokta Körler Derneği’ne geçildi. Tepebağ Rotary Kulübü görme engelliler için derneğe sesli kitap projesi desteği verecek

 

ADANA EN BAŞARILI İLİMİZ

Guvernör Nuri Altan Arslan, “Adana bizim bölgemizin en başarılı Rotary Kulüplerinin bulunduğu illerinden bir tanesi çok önemli faydaları var. Kulüplerimizin yaptığı Engelliler parkı, Anadolu Lisesi, Spor Salonu, parklar gibi fiziki hizmetler var. Bunun yanında sevgi evlerinde yaşayan çocuklarımız, yaşlılarımız, gençlerimiz, engellilerimiz, kadınlarımız ve kız çocuklarımız için yapılan projelerimiz var. Rotary Kulüpleri çevresine duyarlı sosyal projeler üreten kulüplerdir” diye konuştu.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.