TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaptılar ama kaçamadılar

Adana’da yoldan giden kadının çantasını kapkaç yapmak suretiyle çalan 2 kişi 15 dakika içerisinde polislere yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaptılar ama kaçamadılar


 

F.Metin Maracı

 

ADANA (İLKHABER)-Adana’da yoldan giden kadının çantasını kapkaç yapmak suretiyle çalan 2 kişi 15 dakika içerisinde polislere yakalandı.

 

Olay, Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi Bülent Angın Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddialara göre, yolda yürüyen 40 yaşındaki Sultan Ceylan’ın arkasından yaklaşan motosikletli iki kişi, Ceylan’ın içinde cep telefonu ve 300 lira nakit parasının olduğu çantasını kapkaç yöntemiyle alarak kaçtı. Bunun üzerine kadının bağırışlarını duyan mahalle sakinleri hemen polisi arayarak durumu bildirdi.

 

Olayın gerçekleştiği çevrede kapkaççıları aramaya başlayan ekipler, zanlıları olay yerinden yaklaşık 5 kilometre ötede motosikletle gezerken buldu. İki kafadar, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Motorize ekipleri ile kısa süreli bir kovalamaca yaşayan çanlılar 15 dakika içerisinde yakalandı. Yakalanan zanlılar sorgulanmak üzere Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

 Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde sorguya alınan zanlıların da daha önce de benzer suçlardan kaydı olan Fahrettin L.ve Müslüm Ç. olduğu belirlendi. Olay esnasında motosikleti Ç.’ın kullandığı, L.’ın da kadının çantasını aldığı tespit edildi.

 

Zanlılardan Fahrettin L., “Olay günü Müslüm ile birlikte alkol aldık. Motosikletle gezerken, sokakta yürüyen kadını fark ettik. Yanına yaklaşıp çantasını aldım. Neden kapkaç yaptığımı hatırlamıyorum. Yaşananlar nedeniyle çok pişmanım” dedi.

 

Müslüm Ç. da yaptığından dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ç.. tutuklandı, L. da adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.