TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP bölgede en az 3 büyükşehir istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adana, Mersin, Kilis, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan ‘Bölge Toplantısı’nı Adana’da yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP bölgede en az 3 büyükşehir istiyor


 

Bayram BULUT

 

ADANA (İLKHABER)- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adana, Mersin, Kilis, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan ‘Bölge Toplantısı’nı Adana’da yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı olan Büyükşehir Belediye Başkanı sayılarını en az 3'e çıkarmak için çalışmaları gerektiğini söyledi.

Adana ‘da bir otelde gerçekleştirilen bölge toplantısına çok sayıda katılım oldu. Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ülkenin mevcut durumu ve yerel seçimler konularına vurgu yaptı. Salıcı, yerel seçimlerde de Adana, Osmaniye, Mersin, Hatay, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta bir olan Büyükşehir Belediye Başkanı sayılarını en az 3'e çıkarmak için çalışmaları gerektiğini söyledi.

GEÇ BİR KARAR

CHP'nin dış güçlere boyun eğmediğini, kula kulluk etmediğini belirten Salıcı, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na verilen cezanın Yargıtay tarafından onanması ile ilgilide, “Geç bir karardı” dedi. Berberoğlu’nun milletvekili seçildiği gün serbest bırakılması gerektiğini öne süren Salıcı, “Milletvekilimiz Enis Berberoğlu serbest bırakıldı. Çok geç bir karardı, kendisinin milletvekili seçildiği gün serbest bırakılması gerekiyordu. Enis Berberoğlu ile ilgili dava sürecinin de ortadan kaldırılması gerekir. Milletvekillerinin, parti meclisi üyelerinin hapiste olduğu, ana muhalefet partisi neferlerinin kovuşturmaya uğradığı bir Türkiye'yi dünyanın hiçbir yerine 'demokratik bir ülke' diye anlatma imkanları yok.” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Emrah Kozay’da toplantıda bir konuşma yaptı.Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.