TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Velilerin yola açılan kapı isyanı

Adana'da bir ilkokulun kapısının değiştirilip yola açılan tarafa kapı yapılmasına veliler, "Çocuklarımız araçların altında kalıp ölebilir" diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Velilerin yola açılan kapı isyanı

 

ADANA (İHA) - Adana'da bir ilkokulun kapısının değiştirilip yola açılan tarafa kapı yapılmasına veliler, "Çocuklarımız araçların altında kalıp ölebilir" diye karşı çıktı.

  Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesinde bulunan Semiha Yücel Okulu'nda bir ortaokul bir de ilkokul binası bulunurken okulun kapısı mahalle arasına açılıyordu. Ancak okulun ortaokul binası yıkılınca okul yönetimi yeni kapının ana yol tarafında olacağını bildirdi. Bu duruma veliler çocuklarının can güvenliklerinin olmayacağını belirterek karşı çıktı. Ancak velilerin bütün ısrarına rağmen mahalle arasında kapı açılacak yer olmasına rağmen yönetim sürekli araçların geçtiği ana cadde tarafından kapı açtırdı. Veliler okul önünde yeni açılan kapı önünde "Çocuklarımız araçların altında kalıp ölebilir. Bu durumun düzelmesi için illaki bir canı mı feda edeceğiz" diyerek tepkilerini dile getirdi. 

  Okul yönetim ise konuyla ilgili bilgi vermedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.