TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özçelik, “Avantaj sağlayacak projeler üretmeliyiz”

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, “Ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında avantaj sağlayacak projeler üretmeliyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Özçelik, “Avantaj sağlayacak projeler üretmeliyiz”

 

Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Belgin Özçelik, “Ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında avantaj sağlayacak projeler üretmeliyiz” dedi.

 

“BİLGİLERİMİZİ DİRİ TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Güzelyalı Mado’da üyeleriyle bir araya gelen İŞKAD Başkanı  Belgin Özçelik, İŞKAD üyelerinin çeşitli sektörleri temsil eden iş hayatında başarılı olmuş kadınlardan oluştuğunu, ekonomik ve güncel olaylara karşı üyelerinin bilgilerini diri tutma, yaşanan güçlüklere çözüm bulma adına sürekli projeler üretip, toplantılar düzenlediklerini, bu anlamda toplantıya Yönetim Danışmanı ve Risk Hizmetleri Yöneticisi Duru Özcan’ı konuk ettiklerini söyledi. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası danışmanlık desteklerinin, işletmeler için destekleyici ve sürdürlülebilirlik adına güzel bir destek olduğu bilgisini verdi.

 

AVRUPA İMAR VE KALKINMA BANKASI %60 ORANINDA AVANTAJ SAĞLIYOR

İŞKAD’ın konuğu olan Yönetim Danışmanı ve Risk Hizmetleri Yöneticisi Duru Özcan, yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi;

“İşletmelerin günümüz rekabet koşullarında giderek artan rekabetin varlığı ile birlikte ağırlaşan ekonomik şartlarında etkisi ile işletmelerin sınırlı bütçe durumları da göz önünde bulundurulduğunda, işletmelere fayda sağlayacak olan danışmanlık hizmetlerinin işletme üzerinde yarattığı maliyetin işletme adına EBRD(European Bank for Reconstruction and Development) tarafından %60 oranında karşılanması danışmanlık hizmetlerinden yararlanmaları durumunda İşletmelerin bu alanda önemli bir avantajı elde edebileceklerini göstermektedir. Öncelikle burada vurgulanması gereken kurumsallaşmanın dinamik olarak ilerleyen bir süreç olduğu ve süreklilik isteyen çalışmalar gerektirdiğinin bilinmesi işletmeler açısından önem arz etmektedir.

İşletmelere danışmanlık hizmetlerinin faydaları olarak; ‘Operasyonel verimliliğin sağlanması’, ‘Maliyet unsurlarının azaltılması’, ‘Pazar payının genişletilmesi ve İşletme geliri ve karlılığında artış’ şeklinde İşletmelere geri dönüş sağladığı görülmektedir. Tüm bu danışmanlık hizmetlerinin İşletme adına Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından %60 oranında karşılanması da İşletmelere bir maliyet avantajı sunmaktadır.”

Açıklamaların ardından Başkan Belgin Özçelik, Yönetim Danışmanı Duru Özcan’a paylaşımları için teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.