TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır 6. Kitap Fuarı Ziyaretçi Rekoruyla Sona Erdi

Diyarbakır 6. Kitap Fuarı, 30 Eylül 2018 Pazar akşamı saat 19.00’da ziyaretçi rekoruyla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2018 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Diyarbakır 6. Kitap Fuarı Ziyaretçi Rekoruyla Sona Erdi
 ÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. taTrafından, Türkiye Yayıncılar Birliği ile işbirliği yanı sıra Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile düzenlenen Diyarbakır 6. Kitap Fuarı, 30 Eylül 2018 Pazar akşamı saat 19.00’da ziyaretçi rekoruyla sona erdi.

 

Diyarbakır Kitap Fuarı, altı gün boyunca 109.161 kitapsevere ulaştı. Ziyaretçilerin 16.893’ü fuarı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrencilerdi. Yetişkin kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle hafta sonunda yoğunlaştı.

 

Dört yıl aradan sonra yazının kadim coğrafyasında yeniden düzenlenen Diyarbakır Kitap Fuarı, 142 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşti. Fuar boyunca düzenlenen 65 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

 

Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, gelecek fuarlarda tekrar bir arada olmayı diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.