TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” Adana’ya geliyor

Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” olarak bilinen Atatürk Araştırmacısı ve Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, Renkli Bireyler Çocuk Evi tarafından Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde organize edilen “Çocuklarımız, Cumhuriyet ve Atatürk” başlıklı konferansla Adanalılarla buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2018 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2018 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” Adana’ya geliyor

 

 ADANA (İLKHABER)- “Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” olarak bilinen Atatürk Araştırmacısı ve Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, Renkli Bireyler Çocuk Evi tarafından Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde organize edilen “Çocuklarımız, Cumhuriyet ve Atatürk” başlıklı konferansla Adanalılarla buluşacak.

 

Sıra dışı anlatımı ve sahnedeki görsel sunum ile “Atatürk’ü en iyi anlatan kadın” olarak bilinen Atatürk Araştırmacısı ve Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, Renkli Bireyler Çocuk Evi’nin katkılarıyla Adanalılarla buluşacak. 22 Ekim tarihinde saat 19.00’da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Çocuklarımız, Cumhuriyet ve Atatürk” başlıklı konferansta Kalıpçı, Atatürk’ü hiç bilinmeyen yönleriyle Adanalılara anlatacak.

 

Renkli Bireyler Çocuk Evi Kurucu ve Genel Müdürü Nida Banu Çiftçi; “Anıcı, aracı ve anlatıcı kimliği ile yaşamının amacını Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onunla el ele vermiş kadın ve çocuk kahramanlarla ilgili bilinmeyenleri ortaya çıkarmaya adamış İlknur Güntürkün Kalıpçı’yı Adana’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tanıtımlarında ‘Atatürk’ü en iyi anlatan kadın’ olarak geçmesine neden olan fikirleri olduğu kadar duygularını da konuşturduğu konferansları ile hep sıra dışı olan İlknur Güntürkün Kalıpçı, bu konferansta bizlere de daha önce bilmediğimiz, tanımadığımız bir Atatürk’ü tanıtacak. Tüm halkımızı bu özel etkinliğe bekliyoruz” dedi.

 

Tüm halka açık olacak konferansın ardından, İlknur Güntürkün Kalıpçı okuyucuları için kitaplarını imzalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.