TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Faik Ertem, Seyhan’a hizmet için kolları sıvadı

CHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Faik Ertem, gazetemizi ziyaret ederek, bugüne kadar yaptığı ve yapmayı planladığı konuları paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Faik Ertem, Seyhan’a hizmet için kolları sıvadı

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Faik Ertem, gazetemizi ziyaret ederek, bugüne kadar yaptığı ve yapmayı planladığı konuları paylaştı. CHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Faik Ertem, öncelikle kendisi hakkında sorduğumuz soruları cevaplayarak sözlerine başladı.

Cenazelere sandalye verilmesi ve kalıcı hizmetler konusunda Türkiye’de ilk adım atanlardan bir tanesi olduğunu anlatan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Faik Ertem, ilk taziye evinin Barbaros Mahallesi’nde yapıldığını söyledi.

Barbaros Mahallesi’nde 3 dönem mahalle muhtarlığı yaparak halkın takdirini kazanan Mehmet Faik Ertem, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için kolları sıvadı. Barbaros Mahallesi’nin abisi olarak bilinen Mehmet Faik Ertem’e vatandaşlarda destek vererek yola çıkmasını istedi. Mahallesine okul, havuz, park ve benzeri birçok hizmetin gelmesi için muhtarlık yaptığı dönemde büyük çabalar harcayan Ertem, şimdi belediye meclis üyesi olarak Seyhanlı için en iyi şekilde çalışmalarına devam etmek istiyor.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Faik Ertem, gazetemizi ziyaret ederek, bugüne kadar yaptığı ve yapmayı planladığı konuları paylaştı. CHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Faik Ertem, öncelikle kendisi hakkında sorduğumuz soruları cevaplayarak sözlerine başladı. 

HİZMETLERİN GELMESİNDE BÜYÜK EMEK HARCADI

Kendisinin 3 dönem Barbaros Mahalle Muhtarlığı yaptığını anımsatan Ertem, “1999-2014 yılları arasında Seyhan İlçesi Barbaros Mahallesi Muhtarlığı görevinde bulundum. Muhtarlığım süresince mahalleme çok önemli hizmetlerin gelmesinde öncülük ettim. Neydi bu hizmetler derseniz. Bir anaokulu, bir ilköğretim okulu, bir lise, bunların yanı sıra sağlık ocağı, itfaiye gibi alanların mahallelerine gelmeleri konusunda görüşmeler yaparak, büyük gayretlerin ardından yapılmasını sağladım. Mahallemize birde bir cami yapılması için çalıştım buda oldu.”

İLK TAZİYE EVİ BARBAROS MAHALLESİ’NDE YAPILDI

Cenazelere sandalye verilmesi ve kalıcı hizmetler konusunda Türkiye’de ilk adım atanlardan bir tanesi olduğunu anlatan Ertem, ilk taziye evinin Barbaros Mahallesi’nde yapıldığını vurguladı. Cenazelere ilk sandalye alımının Barbaros Mahallesi’nde başlatıldığını dile getiren Ertem, “Mahallemize parklar yapılması, havuzlar yapılması konusunda girişimlerde bulundum. Bu girişimlerimin sonucunu aldım. Yenibeygücüspor’un genel kaptanlığını yaptım. Takım bizim zamanımızda başarıdan başarıya koştu. Şakirpaşaspor’un Başkanlığını yaptım. Muhtarlar Sendikası Bölge Başkanlığı görevinde bulundum. Bugüne kadar elimden geldiğince mahalleme hizmet gelmesi için elimden geleni yaptım. Şimdide kısmet olursa Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayıyım. Seyhan için, Seyhanlı için yola çıktım.” diye konuştu.

MODERN HALE GETİRECEĞİM

Adana’da E-5’in altı ve E-5’in üstü diye bir tabir olduğunu ve bu tabiri değiştirmek istediğini anlatan Ertem,   E-5’in alt kısmını da modern bir hale getirmek istediğini dile getirdi.  Ertem, “3 Dönem mahalle muhtarlığı yaptım. Ama artık meclis üyesi olarak halkımıza hizmet etmek için böyle bir müracaatta bulundum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Adana’da bir E-5’in altı ve E-5’in üstü diye bir tabir var. Eğer kısmet olursa göreve başlarsam. Bu tabir üzerine çalışacağım. E-5 ‘in altını da, E-5’in üstü gibi modern bir hale getirmek için çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

 TEK AMACIMIZ HİZMET OLACAK

Çocukların spora yönlendirilmesinin önemli bir konu olduğunu işaret eden Ertem, sözlerini şöyle sürdürdü, “Çocuklarımızın spora yönlendirilmesi konusunda ciddi çalışmalar yürüteceğim. Tek amacımız hizmet olacak. A Partisi, B Partisi şeklinde bir ayrımcılık yapmaksızın tek amacımız halkımıza hizmet olacak. Halkımızın da bir teveccühü var aday olmam konusunda. Herkes yaptığım hizmetlerden memnun olduğu için beni destekliyor.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.