TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bosch yeni mağazasını Adana Optimum’da hizmete açtı

Bosch Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara: Türkiye, beyaz eşya sektöründe Çin’den sonra dünyanın 2. büyük üretim üssü

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bosch yeni mağazasını Adana Optimum’da hizmete açtı

ADANA(İLKHABER) - Bosch Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara,  Türkiye de 1000 civarında satış noktası ile müşterilerini kaliteli ürünlerle buluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Türkiye, beyaz eşya sektöründe Çin’den sonra dünyanın 2. büyük üretim üssü” dedi.

Bünyesindeki ulusal ve uluslararası markalarla ziyaretçilerine hesaplı alışveriş imkânı sunan Optimum AVM, teknoloji ve hizmetler alanında önde gelen tedarikçilerden biri olarak dünya çapında “Yaşam için teknoloji’ üreten Bosch’un yeni mağazasını bünyesine kazandırdı.

Bosch Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara, açılıştaki konuşmasında, Adana Optimum  AVM’de mağaza açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İnsanların, bize bulundukları mekanlarda ulaşmalarını istiyoruz. Hedef kitlemizin yoğunlukta olduğu Optimum’daki bulunma sebebimiz de budur” dedi.

Türkiye’de 1000 civarında satış noktası ile müşterilerini kaliteli ürünlerle buluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Kara, şöyle konuştu:

“Türkiye, beyaz eşya sektöründe Çin’den sonra dünyanın 2. büyük üretim üssü. Hacim olarak biz de bu sektörde yabancı sermayeli en büyük yatırımcıyız. Çerkezköy’deki üretim üssümüz, Almanya dışında en büyük üretim üssü durumunda. Çerkezköy’de ekonomiye hem istihdam açısından hem cari açığın kapatılması açısından katkı sağlıyoruz.  7- 8 bin civarında çalışanımız var. Bunların bayi ve servis ayağı düşünülünce,  50-60 bin kişi oluyor. Ürettiğimiz ürünün büyük bir miktarını ihraç ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza tasarruflu, ekonomik ve dayanıklı ürünleri uygun fiyatlara sunarak bütçelerini koruyoruz.”

Bosch Türkiye CEO’su Gökhan Sığın, Bosch Türkiye Satış Direktörü İhsan Kara ve davetliler tarafından kurdele kesilerek hizmete giren Optimum Bosch Mağazası’nda satışa sunulan ürünlerde, ÖTV indirimi dışında açılışa özel yüzde 10 indirim uygulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.