TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pastaya sevgilerini koyup, 'Müdür Amca'larına 'hoşgeldin" dediler

Bahçeşehir Koleji'nin minik öğrencileri elleriyle yaptıkları "Müdür Amca Hoşgeldiniz" yazılı pastayı Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun'a ikram etti

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Pastaya sevgilerini koyup, 'Müdür Amca'larına 'hoşgeldin" dediler

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 10.0px 0.0px; font: 11.0px Calibri; min-height: 13.0px}

ADANA (İLKHABER)-İl Milli Eğitim Müdürlüğü Görevi'ne yeni atanan Veysel Durgun'u makamında ziyaret eden Bahçeşehir Koleji'nin minik öğrencileri Mutfak Akademi Öğretmenleri Ramazan Biçer ile birlikte yaptıkları ve üzerinde ''Müdür Amca Hoşgeldiniz...'' yazılı pastayı ikram ettiler.

Bahçeşehir Koleji  Koordinatrörü Hakan Gediktaş, İlkokul Müdür Yardımcısı Katya Gecım, Kurumsal İletişim Yöneticisi Avşin Savaş ve öğrenciler; Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni Atanan Veysel Durgun'a hoşgeldin ziyaretinde bulundu. Bahçeşehir Koleji'nin minik öğrencileri Mutfak Akademi Öğretmenleri Ramazan Biçer ile birlikte elleriyle özel olarak hazırladıkları , üzerinde ''Müdür Amca Hoşgeldiniz...'' yazılı pastayı  Müdür Durgun'a ikram ettiler.

Öğrencilerin bu ince davranışından çok duygulanan Milli Eğitim Adana  İl Müdürü Veysel Durgun, ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederken, minik öğrencilere de teşekkür etti. Adana İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Bahçeşehirli İlkokul Öğrencilerinin, kendisi için yaptıkları pastayı onlara da ikram etti. Hep birlikte çay eşliğnde pasta yiyerek sohbet ettiler. Durgun, pastanın yapılışı hakkında öğrencilerden bilii alırken, ''Çok güzel olmuş.. Elinize sağlık'' dedi. Öğrencilerin, ''Pastaya sevgimizi koyduk.''demesi gülüşmelere neden oldu.

 Adana'nın yeni Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun,  Bahçeşehir Koleji Koordinatörü Hakan Gediktaş ve yöneticilerle sohbet ederken okul hakkında bilgi aldı. Durgun, Adana'nın gelişimine katkı sağlayacak güzel projelerde biraraya geleceklerinin sözünü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.