TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" yapıldı

Adana'nın Karataş İlçesi'ne bağlı Bebeli Mahallesi'nde kurulması planlanan ve ilk aşamada yaklaşık iki bin kişiye istihdam sağlaması beklenen "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
"Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" yapıldı

ADANA (İLKHABER)-Adana'nın Karataş İlçesi'ne bağlı Bebeli Mahallesi'nde kurulması planlanan ve ilk aşamada yaklaşık iki bin kişiye istihdam sağlaması beklenen "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik Makamında gerçekleştirilen ve Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe ile ilgili kurum ve kuruluşların  temsilcilerinin katıldığı toplantıda, belirlenen alandaki nazım imar planları ile parselasyon çalışmaları masaya yatırıldı.

 

Toplantı sonunda katılımcılara gerçekleştirdikleri çalışmalardan ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, Adana'nın zengin tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek yolundaki çalışmaları önemsediklerini ve bu yöndeki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

 

Vali Demirtaş Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin en kısa sürede faaliyete geçmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulmasıyla son buldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.