TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş, Keskinler Tarım Makineleri Tesislerini inceledi

Yoğun programından fırsat buldukça çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve Adana ekonomisine katkı sağlayan firmaları ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Keskinler Tarım Makineleri Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş, Keskinler Tarım Makineleri Tesislerini inceledi

ADANA(İLKHABER)-Yoğun programından fırsat buldukça çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve Adana ekonomisine katkı sağlayan firmaları ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Keskinler Tarım Makineleri  Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Firma Sahibi Eyüp Keskin, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Vali Mahmut Demirtaş'a tesisin genel durumu ile üreticilere yönelik satış, servis ve yedek parça hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Firma Sahibi Eyüp Keskin'e verdiği bilgilerden ve üreticilere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, tarım sektörünün ve tarıma dayalı sanayinin ekonomik kalkınmada büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Adana Valiliği olarak, tarım sektörünün ve üreticilerin daima yanlarında olacaklarını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş'ın ziyareti, tesislerdeki traktörleri incelemesi  ve firmanın faaliyetleri hakkında bilgiler almasının ardından anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.