TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afişleri kesilen aday adayı suç duyurusunda bulunacak

Adana’nın İmamoğlu İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den İmamoğlu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Recep Ak'ın afişleri kesildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Afişleri kesilen aday adayı suç duyurusunda bulunacak


Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Adana’nın İmamoğlu İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den İmamoğlu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Recep Ak'ın afişleri kesildi.

Karaisalı Belediyesi  Başkan Yardımcısı Recep Ak,  MHP’den İmamoğlu’na Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aday adaylığı ile ilgili afişler hazırlatan Ak, bu afişleri ilçenin çeşitli yerlerine astırdı. Ancak Ak’ın afişlerinin gece vakti kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildiği ileri sürüldü.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

İlçede sadece kendi afişlerinin kesildiğini belirten Ak, “Neden benim afişlerim bir gecede kesilerek yere indirildi? Benim bu anayasal hakkım olan seçilme hakkımı kullanmamdan acaba kimler rahatsız oldu? Afişlerimi keserek yasal ve demokratik hakkımı engellemeye çalışanlardan hukuk nezdinde hesap soracağım. Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Kamera kayıtlarının incelenerek bunu yapanlar hakkında suç hakkında duyurusunda bulunarak cezalandırılmalarını talep edeceğim" dedi.

Recep AK, geçen ay içinde Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde MHP lideri ile görüştükten sonra İmamoğlu ilçesine gelerek aday adaylığını açıklamış ve seçim çalışmalarına başlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.