TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M1’de müzik ve eğlence

M1 Adana Alışveriş Merkezi 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Best of 90’s” Konserleri ile Adanalıları Şarkılarla zamanda yolculuğa çıkaracak.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
M1’de müzik ve eğlence

 

ADANA(İLKHABER)-M1 Adana Alışveriş Merkezi  23-24 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Best of 90’s” Konserleri ile  Adanalıları Şarkılarla zamanda yolculuğa çıkaracak.  

 

    Adana’da 18 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi M1 Adana, büyüyen ve yenilenen yeni yüzü ile birlikte , benzersiz  müzik ve eğlence aktiviteleri  ile de  Adanalılara unutulmaz bir deneyim daha yaşatıyor:  “ Şarkılarla Zamanda Yolculuk!”

 

     23 Kasım Cuma ve 24 Kasım Cumartesi günleri gerçekleştirilecek olan Best Of 90’s Konserleri efsane sesleri ve müzik dünyasının unutulmaz yıldızlarını M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturacak.  

 

    23 Kasım Cuma günü  Saat : 19:00’da başlayacak etkinliklerin ilk gününde Eda Özülkü, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın, Nez ve Reyhan Karaca sahne alacak. 24 Kasım Cumartesi  günü  yine Saat : 19:00’da başlayacak etkinliklerin ikinci gününde Tayfun, Faruk K. Ve Zeynep Dizdar sahne alacak.  

 

    M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz ; “Best Of 90’s Konserleri efsane sesleri ve müzik dünyamızın unutulmaz yıldızlarını M1 Adana’da sevenleri ve hayranları ile buluşturacak. “ Şarkılarla Zamanda Yolculuk!”  etkinliğine Adanalı müzikseverler  büyük ilgi gösterecek. 90’ların efsanelerini bir arada görmek ve müzik ile zamanda yolculuk yapmak isteyen tüm Adanalıları bekliyoruz”  Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.