TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bulut: Hekimlerin yakasından elinizi çekin

Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Doktor Ulutaş’ın aile hekimliği sözleşmesinin feshedilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bulut: Hekimlerin yakasından elinizi çekin

ANKARA-CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, TBMM Genel Kurul’da iktidarın "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" açıklaması yapan hekimlere yönelik öfkenin devam ettiğini söyledi.  Bulut, evrensel değerleri savunan hekimlerin gözaltına alındığını, disiplin soruşturulmasına maruz bırakıldığını, sonra da kamudan dışlandığını bildirdi.

KABUL EDİLEMEZ

CHP’li Bulut, Adana Gazipaşa Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" bildirgesine imza atan Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyinin 11 üyesi içerisinde yer alan Doktor Yaşar Ulutaş'ın aile hekimliği sözleşmesinin feshedilmesinin kabul edilemez olduğunu kaydetti.

HEKİMLERİN YAKASINDAN ELİNİZİ ÇEKİN

Bugüne kadar hiçbir iktidarın kendisinden farklı düşünen insanların hekimlik mesleğini yapmasına engel olmadığını söyleyen Bulut, “Çünkü her hekim ideolojisini bir kenara bırakıp ettiği yemine sadık olarak mesleğini yapmaktadır. Halktan yana taleplerini savunan, ettikleri yemin ve meslek etiği gereği insani değerlere sahip çıkan hekimlere yönelik bu tutum kaygı ve utanç vericidir” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.