TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çukurova’da Ak Parti bayrağını dalgalandıracağız”

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, “Çukurova Belediyesi ilk defa Ak Partili Belediye olmaya bu kadar yakın.”dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2018 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2018 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
“Çukurova’da Ak Parti bayrağını dalgalandıracağız”


BAYRAM BULUT

ADANA (İLKHABER)-AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, “Çukurova Belediyesi ilk defa Ak Partili Belediye olmaya bu kadar yakın.”dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova İlçe Belediye Başkan Aday Adayları ile Ak Parti Çukurova İlçe Başkanlığı yönetimi basınla bir araya geldi. AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Çukurova İlçesi’nden aday adayı olan 8 isimle birlikte Seyhan Baraj Gölü Kıyısı’nda bulunan bir kafede açıklamalarda bulunan AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, bir birinden değerli 8 aday adayı ile birlikte 31 Mart 2019 yerel seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 31 Mart gecesi Ak Parti bayrağını Çukurova İlçesi’nde dalgalandıracaklarını söyleyen Çetin, “Bu 8 arkadaşımızdan herhangi biri aday olacak ama geri kalan aday adaylarımız ve ilçe teşkilatlarımız adaymış gibi çalışacak ve Allah’ın izniyle Çukurova İlçesi’nde 31 Mart gecesi Ak Parti bayrağını dalgalandıracağız.” dedi.

  BÜYÜKŞEHİR VE 15 İLÇEMİZİ 'AK BELEDİYECİLİK' HİZMETLERİYLE BULUŞTURACAĞIZ

Çukurova Belediyesi’nin ilk defa Ak Partili Belediye olmaya bu kadar yakın olduğunu savunan Başkan Çetin, “Son aldığımız seçim sonuçlarında da gördük bunu. İnşallah adaylarımız ve altına yazacağımız meclis üyesi adaylarının da liyakatlı layık, bu işe gönülden bağlı, çalışkanlıklarıyla 15 ilçemizi ve Büyükşehir Belediyesini Ak Parti Belediyeciliğine kavuşturacağız. Artık Adana bunu istiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, inançla, azimle, kararlılıkla, var gücümüzle çalışacağız. İnşallah başta Çukurova Belediyesi olmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte 15 ilçemizi 'AK Belediyecilik' hizmetleriyle buluşturacağız.  Biz Çukurova sevdalısıyız. Biz Adana sevdalısıyız. Adana'nın da ‘AK Belediyecilik Hizmetleri’ne ihtiyacı var. AK Parti teşkilatları olarak 31 Mart’ta tarih yazacağız. Çünkü vakit Çukurova vakti. Vakit Adana vakti.” şeklinde konuştu.

8 ADAY ADAYI ARKADAŞIMIZ VAR

“Hepimiz devletimiz için, ülkemiz için, şehrimiz için var gücümüzle çalışan Ak Parti Teşkilatına üye arkadaşlarız” diyen Başkan Çetin, sözlerine şöyle devam etti;

“Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi aday adaylığı sürecinde küsmek, darılmak yada vazgeçtim ben başka bir siyasi harekete gidiyorum deme gibi bir lüksümüz yok. Hepimiz devletimiz için, ülkemiz için, şehrimiz için var gücümüzle çalışan Ak Parti Teşkilatına üye arkadaşlarız. Burada 8 tane aday adayı arkadaşımız var. Bu aday adaylarımız Çukurova İlçe Belediye Başkan aday adayı arkadaşlarımız.”

ADAY ADAYLARIMIZ ŞU İSİMLER

Amaçlarının Adana ve İlçelerini Ak Parti Belediyeciliğiyle buluşturmak olduğuna dikkat çeken Çetin, 8 aday adayını şöyle tanıttı;

“Şimdi adaylarımızı sizlere tanıtmak istiyoruz. Fevzi Kılıç, Celalettin Güvel, İrfan Uslu, Hayriye Demir, Şaban İş, Müberra Kara, İhsan Bekdik, Vedat Gündoğan aday adaylarımızdır. Genel Merkezimiz kimi gösterirse biz aynı kararlılıkla çalışmaya devam ederiz. Amacımız Adana ve İlçelerini Ak Parti Belediyeciliğiyle buluşturmak yanı amacımız halis bizim.”

BANA GÖRE DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ ADANADIR

Çukurova İlçesi’nde birçok problemin olduğunu anımsatan Başkan Çetin, “Yol problemi var. Gideceğimiz yere uzun sürede varamıyoruz. Işıklar aynı keza. Yoğunluk 2.4 olarak verilmiş, apartmanlar dikilmiş. Bugün Bin metre ile 2 Bin 400 Metre inşaat alanında 30 tane komşu var. Her dairenin 2 tane 3 tane arabası oluyor. Sokaklar arabalarla dolup taşıyor. Turgut Özal’ı görüyorsunuz arabayı park edelim diyorsunuz araba park edecek yer yok. Ya 2 -3 sokak arkaya koymaya çalışıyoruz. Yada uzağa. İnşallah Ak Parti Belediyeciliği’nde tecrübeli projelerle denenmiş, yaşanmış tecrübeli projelerle bu sorunlar aşılacaktır. Nihayetinde hepimiz bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük. Güzel bir şehir oluşturmalıyız ki bizden sonra gelecek çocuklarımız ve torunlarımızda güzel bir şehirde yaşasınlar. Dünya’nın en güzel ovasında yaşıyoruz. İçerisinde iki tane nehir akıyor. Her tarafımız su. Toprağımızda her türlü meyve sebze yeşeriyor. Bana göre dünyanın en güzel şehri Adanadır.” Diye konuştu.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Çukurova’yı çok istediklerini ve 12 aydan buyana gece gündüz demeden seçim çalışmasını yürüttüklerinin altını çizen Başkan Çetin, “Yani biz çok ciddi anlamda Çukurova Belediyesi’ni istiyoruz ve alacağız. Biz teşkilat olarak 12 aydır bunun çalışmasını yapıyoruz. İlmik ilmik çalıştık. Bu seçimi alacağız. Herkes bunun olması için üzerimize düşeni yapacağız. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.