TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklere hediyeler Vali Amca’dan

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Mardinmasa Birimi, “Minik Eller Üşümesin Projesi” kapsamında şehir genelindeki kırsal mahallerde okuyan öğrencilerin üşümemesi ve hasta olmaması adına atkı, bere ve eldiven dağıtımına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Miniklere hediyeler Vali Amca’dan

ADNAN AVUKA

(MARDİN(İLKHABER)-Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Mardinmasa Birimi, “Minik Eller Üşümesin Projesi” kapsamında şehir genelindeki kırsal mahallerde okuyan öğrencilerin üşümemesi ve hasta olmaması adına atkı, bere ve eldiven dağıtımına devam ediyor.

Bu kapsamda Mardinmasa ekipleri, Mazıdağı ilçesinde ki Engin Köyü İlkokulu ile Tarlacık Köyü İlkokulunda okuyan minik öğrencileri ziyaret ederek Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın kendilerine hediye olarak gönderdiği atkı, bere ve eldiveni takdim etti. Hediyelerini alan minik öğrenciler, gözlerindeki mutluluk ve yüzlerindeki sevinçle, Vali/Başkan Amcaları Mustafa Yaman’a teşekkür ettiler.

Vali Mustafa Yaman, “Belediyemizin imkanlarını şehrin kırsal mahallelerinde yaşayan çocuklarımız için kullanıyoruz” dedi.

Şehir genelinde çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmamak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Yaman, “Göreve ilk getirildiğimiz günden itibaren sosyal belediyecilik anlamında açılışını yaptığımız Mardinmasa birimimiz, Büyükşehir Belediyemizin sıcak yüzü oldu. Sosyal belediyecilik anlamında Mardimasa birimimizle birlikte iki senede hayata geçirdiğimiz 27 sosyal sorumluluk projesiyle her koşulda hemşerilerimizin yanında olduk” dedi.

Yaman, şunları söyledi: “Zorlu kış şartlarında okula giden çocuklarımız üşümemesi için ekiplerimiz tüm ilçelerde ki kırsal mahallelerde bulunan okullarımızda öğrencilerimize atkı, bere, eldiven dağıtıyor. Hediyelerini alan öğrencilerimizin yüzlerinde gülümseme ve gözlerinde mutluluk her şeye değer. Çocukların güldüğü bir şehir her zaman mutlu bir şehirdir ve biz bunun için çalışıyoruz.”

“‘Minik Eller Üşümesin Projesi’ kapsamında kırsal mahallelerde okuyan dezavantajlı öğrencilerimize ulaşarak hediyelerini takdim edeceğiz” diyen Yaman, “Belediyemizin imkanlarını bu şehrin gençleri, engellileri, kadınları ve öğrencileri için kullanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.