TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Belediyesi'ne silahlı baskın: 2 ölü 1 yaralı

Eski zabıta amiri Ahmet Altuğ, zabıta müdürü ile 2 meslektaşını ağır yaraladı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ile Zabıta Komiseri Habil Akmaz hayatını kaybetti. Zabıta Amiri Kenan Özdemir ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2018 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2018 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova Belediyesi'ne  silahlı baskın: 2 ölü 1 yaralı

 

ADANA (İHA) - Adana'da merkez Çukurova Belediyesi'ni silahla basan eski zabıta amiri, zabıta müdürü ile 2 meslektaşını silahla yaraladı.  

KAFASINA SİLAH DAYADI

  Alınan bilgiye göre, Çukurova Belediyesi Zabıta Amirlerinden Ahmet Altuğ, pasif görev verildiği gerekçesiyle dün belediye binasına silahla gelerek, Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ile zabıta amiri Kenan Özdemir ve zabıta komiseri Habil Akmaz'ı yaraladı.  Olaydan sonra başına silah dayayan saldırgan polis tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.

KURTARILAMADI

Yaralanan 3 kişi ise özel  bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Eski emniyet müdürü olan Zabıta Müdürü Aydoğdu ile Zabıta Komiseri Habil Akmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DEHŞET ANLARI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Adana'da Çukurova Belediyesine yapılan ve 2 kişinin öldürüldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı baskın güvenlik kamerasına yansıdı.

  Çukurova Belediyesini silahla basan eski zabıta amiri Ahmet Alptuğ'un saldırısında dehşet dolu  anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.