TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eczanelere kesintisiz hizmet

Adana’da itiryat deposu olarak sektöre hizmet veren AED Sağlık Ürünleri, tanınmış markaları birçok eczaneye ulaştırıyor. Eczanelere 50 çalışanıyla kesintisiz hizmet veren AED Sağlık, Galeria İş Merkezi’ndeki bürosunu açtı.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eczanelere kesintisiz hizmet

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - Adana’da itiryat deposu olarak sektöre hizmet veren AED Sağlık Ürünleri, tanınmış markaları birçok eczaneye ulaştırıyor. Eczanelere 50 çalışanıyla kesintisiz hizmet veren AED Sağlık, Galeria İş Merkezi’ndeki bürosunu açtı.

Her türlü OTC, Itriyat, Medikal ürünlerin satışı ile sağlık sektöründe eczanelere hizmet veren AED Sağlık bürosunun açılışı, Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan ve çok sayıda davetlinin katıldığı tören ile yapıldı.

Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, AED Sağlık ürünleri deposunun sağlık sektörüne katkılarının önemli olduğunu belirterek hayırlı olsun dedi.

BABA MESLEĞİNE DEVAM

AED Sağlık Ürünleri imtiyaz sahibi Ayberk Alakay, 2017 yılında kurdukları şirketlerinin geniş ve kapsamlı yeni yerinde hizmet vermesi ile daha fazla kişiye ulaşabileceklerini belirterek, “AED Sağlık Ürünleri 2017 tarihinde kuruldu. Şirket tarih olarak yeni gözükse de babam Hürol Alakay’ın geçmişten gelen 40 yıllık tecrübesinin devamını, baba mesleğini AED olarak sürdürme hedefindeyiz. Parolamız, eczanelere kesintisiz hizmet” dedi.

“HEM ÇALIŞAN, HEM DE ECZANE SAYIMIZ ARTIYOR”

Hedeflerinin daha da büyüyerek hem istihdam, hem de hizmet bağlamında daha fazla çok eczaneye ulaşacaklarına değinen Alakay, “Biz ıtriyat deposu olarak sadece eczanelere hizmet vermekteyiz. İşe ilk başladığımızda 4 kişiydik ve şimdi 20 kişi olduk. Daha önce 50 tane çalıştığımız eczanemiz vardı, Şu an yaklaşık 800’e yakın eczaneye hizmet veriyoruz. Hedefimiz 2019 yılı içerisinde çalışan sayımızı 20 den 35- 40’lara, eczane sayımızı da binlere hatta daha fazlasına çıkarmaktır” şeklinde konuştu.

AED Sağlık Ürünelri, her türlü OTC, Itriyat, Medikal ürünlerin satışı ile sağlık sektöründe eczanelere hizmet veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.