TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarı taksilerle kan bağışına destek kampanyası

Türk Kızılayı Adana Şubesi , "Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can" sloganıyla başlattığı kampanyada farkındalık yaratmak amacıyla, hazırlatılan stickerleri, Türkiye'de ilk kez sarı taksilere yapıştırarak, vatandaşların kan bağışına ilgi ve desteğini artırmayı hedefliyor…

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sarı taksilerle kan  bağışına destek kampanyası

ADANA - Türk Kızılayı Adana Şubesi , "Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can" sloganıyla başlattığı kampanyada farkındalık yaratmak amacıyla, hazırlatılan stickerleri, Türkiye'de ilk kez sarı taksilere yapıştırarak, vatandaşların kan bağışına ilgi ve desteğini artırmayı hedefliyor…

 Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kampanyaya destek amacıyla Adana ESOB'u ziyaret ederek, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Başkan Vekili, Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyatçılar Esnaf Odası (Adana TKKNNEO) Başkanı Kenan Yılmaz ile bir araya gelerek proje hakkında bilgi verdi.

Şehirde hizmet veren taksi plakalı sarı ticari araçlar sticker yapıştarak yapılacak çalışmanın Türkiye'de bir ilk olacağını, bu konuda da başta Adana ESOB olmak üzere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odaları'nın desteğini beklediklerini ifade eden Başkan Ramazan Saygılı,"Sarı taksiler öncülüğünde 'Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can) sloganı ile araçların arkasında yapacağımız kampanyaya büyük ilgi bekliyoruz. Adana'mızda yaşayan 2.2 milyon insanın,  kardeş olduğunu, bu büyük ailenin bir ferdi olan sarı taksilerin sahibi şoför dostlarımızın da bu anlamlı kampanyamıza destek vereceğini umuyor, bekliyoruz. Hastanelerde, sağlık kuruluşlarında şifa bekleyen değerli hemşerilerimizin 'Yarın Senin, Bugün Benim Çocuğum Şifa Bekliyor" diyerek kana hızlı ve kolay ulaşmaları için herkesi kan bağışına teşvik ediyor,bekliyoruz. Bu konuda da farkındalık oluşturmak amacıyla, Türkiye'de ve Adana'da ilk kez uygulayacağımız bu projeye destek veren başta esnaf odalarımızın başkanı sayın Nihat Sözütek ve tüm paydaşlarına ayrı ayrı şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, Adana TKKNE Odası Başkanı Kenan Yılmaz ile ortakaşa yürütülecek bu projeye destek vermekten büyük mutluluk ve sevinç duyacaklarını belirterek "Çok güzel ve hayırlı bir hizmet. Kızılay Şube Başkanı Sayın Saygılı'yı  kutluyorum. Her zamanki gibi çok aktif ve güzel bir projeye imza atıyor. Tam da dinimize uygun.  Kan verip, can kurtarıyorsunuz. Bundan güzel bir hizmet olamaz. Kızılay kurumu Ramazan saygılı ile çok büyük ivme kazandı. Allah razı olsun. Başarılarının devamını diliyoruz" diyerek kampanyaya destek sözü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.