TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel insanlarla bir gün

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin, Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2018 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Özel insanlarla bir gün


ADANA(İLKHABER)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin, Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği’ni ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Vali Demirtaş ve Eşi Beyhan Demirtaş, dernekteki çok özel insanlar ve aileleriyle de çok mutlu ve güzel bir gün geçirdi.

Dernekte çeşitli mesleki uğraşlar içerisinde olan özel insanlarla tek tek ilgilenip, sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, çözüm önerilerinde de bulundu.

Engelli Bireylere İş ve Meslek Edindirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sabiha Taciser Derici ile görüşen Vali Demirtaş, derneğin çok önemli bir misyon yüklendiğini, saygın bir uğraş içerisinde olduğunu belirterek, çalışma alanlarını daha da genişleterek, dernek hizmet binasının eksiklerinin tamamlanacağını dile getirdi.

Dernekte iş ve meslek edinen özel insanlardan galoş yapmayı öğrenen Vali Demirtaş, birlikte çok keyifli anlar yaşadı. Adana Valisi Beyhan Demirtaş ise, gençler ve ailelerine özel bir ilgi ve sevgiyle yaklaşarak, herkese büyük bir aile olduklarını hissettirdi.

Dernek Başkanı Sabiha Taciser Derici ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz ve eşi hanımefendi Beyhan Demirtaş ziyaretleriyle bizleri onurlandırdı. Gençlerimize ve ailelerine özel bir ilgi ve sevgiyle yaklaşarak bizlere çok büyük bir mutluluk yaşattılar. Ziyaret nedeniyle adeta bayram coşkusu yaşadık. Sayın Valimize ve beraberindekilere sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.