TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Aileleri Derneği’nde mevlit düzenlendi

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir’in şehit oğlu için düzenlediği mevlit merasimine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şehit Aileleri Derneği’nde mevlit düzenlendi


 

ADANA (İLKHABER)- Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir’in şehit oğlu için düzenlediği mevlit merasimine katıldı.

 

  Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, şehitlerimizin hatırları ile hüzünlenip, aileleri ile gururlandıklarını belirterek, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü savunarak ve milletimizin bekası için canını fada eden aziz şehitlerimizi saygı ve hürmetle yad ediyoruz. Şehit ailelerimiz ile birlikte bugün Dernek Başkanımız Ayşe Muhacir’in 13 Aralık 1993 tarihinde 6 silah arkadaşı ile birlikte Hakkari Hüzünlü Karakolunda şehit düşen kahraman oğlu Cüneyt Muhacir’in mevlüt yemeğinde toplandık. Onların aziz hatıraları ve aileleri ile birlikte olmak bizim boynumuzun borcudur. Acılarını paylaşıyor, böyle kutsal bir görevde hakka yürüyen tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedi.

 

  Duygulandığı için konuşma yapamayan Ceyhan Gazi ve Şehit Aileri Derneği Başkanı Ayşe Muhacir, başta Başkan Boydak, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve İlçe teşkilatına, siyasi parti ve STK temsilcilerine, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, İlçe Jandarma personelleri ile tüm şehit ailelerine teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.