TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgut, Ünsal ile İnce’den Halil Arslan’a ziyaret

Gelinkayalılar Dernek Başkanı Zeki Turgut, Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal ile Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Macit İnce, İlkhaber, İlkses ve Güney Hakimiyet Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Turgut, Ünsal ile İnce’den Halil Arslan’a ziyaret

Metin Maracı

ADANA(İLKHABER)-Gelinkayalılar Dernek Başkanı Zeki Turgut, Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal ile Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Macit İnce, İlkhaber, İlkses ve Güney Hakimiyet Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Halil Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ayrıştırıcı değil birleştirici olmak gerektiğinin altını çizen Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı Macit İnce, kendisinin de ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağını belirttiği konuşmasında, yıkıcı olmadan mahallenin sorunlarını bitirmek için bir bir çözüm üreteceğini ifade etti. 40-45 yıldan bu yana Barbaros Mahallesinde yaşadığını dile getiren Muhtar Adayı Macit İnce, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, “Sorunları mahallelimden; kardeşlerimden, analarımdan, ablalarımdan, ve gençlerden tek tek dinleyeceğim. Mahallenin sorunlarını çözmek için bütün gücümle çalışacağım.  Herkesin derdine derman olacağım.  Bu mahalle benim de yaşadığım mahalle. Nasıl bir mahallede yaşamak istiyorsak, mahalleyi birlikte öyle dönüştüreceğiz. Mahallenin en iyi hizmeti alabilmesi için durmadan çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.