TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Boydak’tan yeni İlçe Başkanı Bünül’e tebrik

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığına atanan Muhammed İslam Bünül’e başarı temennisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2018 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2018 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Boydak’tan yeni İlçe Başkanı Bünül’e tebrik


 

ADANA (İLKHABER)-Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığına atanan Muhammed İslam Bünül’e başarı temennisinde bulundu.

 

Başkan Boydak yaptığı yazılı açıklamada, teşkilatın sevilen siması, AK Parti’nin mücadeleci bir neferinin göreve getirildiğini belirterek, ‘’Dünya Lideri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 30 Mart yerel yönetimler seçimine hazırlandığımız süreçte, AK Parti genel merkezimizin yaptığı incelemeler sonucunda, İlçe Başkanlığı görevine, sevdiğimiz yol arkadaşımız Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Muhammet İslam Bünül atanmıştır. Birliğin, beraberliğin ve samimiyetin gücü AK neferler olarak mücadele vereceğimiz, önümüzdeki seçimlerde kol kola yürüyeceğimiz Sayın Bünül, partililerinin güvenini kazanarak, büyüklerimizin teveccühü ile mazbatasını alması bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Yeni İlçe Başkanımız Sayın İslam Bünül’e ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum’’ dedi.

 

AK Parti kadrolarının halka hizmeti, hakka hizmet düsturu ile benimseyerek canla başla mücadele ettiğini dile getiren Başkan Boydak, İlçe Başkanlığına atanan İslam Bünül ile AK Parti’nin Ceyhan’da güzel hizmetlere imza atacağını ifade etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.