TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevinden kaçtı yakalandı, adliyeden kaçtı yine yakalandı

Adana'da "dolandırıcılık ve hakaret" suçlarından 5,5 yıl hapis cezasına çarptırılan hükümlü, önce cezaevinden, sonra da adliyeden kaçtı. Polisin yakaladığı hükümlü adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cezaevinden kaçtı yakalandı, adliyeden kaçtı yine yakalandı

  ADANA (İHA) - Adana'da "dolandırıcılık ve hakaret" suçlarından 5,5 yıl hapis cezasına çarptırılan hükümlü, önce cezaevinden, sonra da adliyeden kaçtı. Polisin yakaladığı hükümlü adliyeye sevk edildi. 

  Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, "dolandırıcılık ve hakaret" suçlarından 5,5 yıl hapis cezası alan Emin A. (24) cezaevine girdi. Ancak hükümlü bir süre sonra cezaevinden kaçtı. Polis dün yakaladığı hükümlüyü işlemlerinin tamamlanması için adliyeye götürdü. Ancak hükümlü adliyeden kaçıp izini kaybettirdi. Bunun üzerine tüm polisler hükümlüyü yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda hükümlünün Koza Mahallesi'nde olduğunu saptayan polis, Emin A.'nin bulunduğu adrese akşam operasyon düzenledi. Hükümlü saklandığı evde yakalandı. Emniyete götürülen hükümlü, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Emin A. cezaevine teslim edildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.