TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çay’dan Büyükşehir personeline baklava ikramı

Adana’nın Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilçede asfalt çalışması yapan belediye personeline elleriyle baklava ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Çay’dan Büyükşehir personeline baklava ikramı

ADANA(İLKHABER)-Adana’nın Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilçede asfalt çalışması yapan belediye personeline elleriyle baklava ikram etti.

Pozantı ilçesinin en büyük caddelerinden birisi olan İnönü Caddesinde iki gündür yoğun bir çalışma sistemiyle sıcak asfalt çalışması var. Sabahın ilk ışıklarında personel ile birlikte sahada olan ve 2 kilometrelik asfalt dökme çalışmasını an be an yakından takip eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, personelin verimli ve morallerinin yüksek olması için Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü personeline de elleriyle baklava ikramında bulundu. İkramdan çok memnun kalan ve yüzleri gülen belediye personeli ise Başkan Çay’a teşekkür ettiler.

Başkan Mustafa Çay ise; “Bizlere ve Pozantı’ya olan muhabbetini hizmetimizle taçlandıran değerli kardeşim Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü başta olmak üzere, Fen İşleri Daire Başkanımız İşbaralp Aslan Beye, Yol Müdürümüz Mehmet Uslu Beye ve Pozantı Koordinatör Müdürü Fatih Yılmaz beyefendi ile Büyükşehir ve Pozantı Belediyesinin kıymetli emekçi işçilerine başta şahsım ve Pozantı halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Takdir Pozantı Halkına ait olacaktır.” Dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.