TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözütek’ten esnafa uyarı

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Hükümetin açıkladığı 2019 Yılı Yeni Kredi Paketi'nden yararlanacak esnaf ve sanatkarların, KOSGEB veri tabanına üye olmalarını, mevcut üyelerin de verilerini süratle güncellemelerini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2019 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2019 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözütek’ten esnafa uyarı

ADANA (İLKHABER) -
Hükümetin, 2019 yılında esnaf ve sanatkarlar için açıkladığı Yeni Esnaf Kredi Programı ile KOBİ'lere yönelik açıkladığı Kredi Paketi ile piyasalara nefes vermeye kararlı olduğuna dikkat çeken Birlik Başkanı Nihat Sözütek, esnaf ve sanatkarlara tahsis edilen 22 milyar TL'lik kredi paketinin 10 milyar TL'lik bölümünün yılın ilk 3 ayında kullandırılacağını, küçük işletmelere yönelik 20 miyar TL'lik KOBİ Kredi Paketi'nin de her an başlatılmasının mümkün olduğuna dikkat çekerek, ihtiyacı olanların, başvuru ve kayıt işlemlerini ile veri tabanı güncellemelerini süratle yaptırmaları uyarısında bulundu.

Yeni kredi destek paketinden yararlanacak KOSGEB'e kayıtlı üyelerin, veri  tabanındaki bilgilerini süratle güncellemelerini, kayıtlı olmayanların da üyelik işlemlerini hızlı bir şekilde yaptırarak ucuz ve uygun kredi imkanlarından yararlanmalarının menfaatlerine olacağını belirten Sözütek, şunları söyledi:

"Üyelerimiz arasında, KOSGEB Veri Tabanına kayıtlı olanların KOBİ Beyanname bilgilerini güncellemeleri, KOSGEB desteklerine erişim konusunda iş ve işlemlerinin verimliliği ve etkinliğini artıracaktır. Birliğimiz,  Bilgi İşlem Merkezi bünyesinde KOSGEB Veri Tabanına kayıt ve KOBİ Beyannamesi Güncelleme işlemleri yapılabilmektedir. Detaylı bilgi için esnaf - sanatkarlarımız 0322 365 1010 - 13 numaralı telefonlardan Birliğimizi arayabilirler ya da genel sekreterliğimiz ile irtibata geçebilirler. Esnaf ve sanatkarlarımızın bu destekten azami derecede yararlanması için, Adana ESOB olarak başvuruda bulunanlara her türlü desteği sağlamaya hazırız"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.