TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evsiz vatandaşlara sıcak çorba ikramı

Soğuk havalarda sokaklarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2019 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2019 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Evsiz vatandaşlara sıcak çorba ikramı

Bayram BULUT/ÖZEL


ADANA (İLKHABER) - Soğuk havalarda sokaklarda yaşam mücadelesi veren vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.

Sosyal sorumluluk projeleriyle sıklıkla gündeme gelen “Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği” ve “Adana Doğa ve Bisiklet Derneği” yönetimi ve üyeleri yeni bir proje ile insanların içini ısıtmaya devam ediyor. “Bir Kase Bir Tebessüm” sloganı ile kolları sıvayan Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği ve Adana Doğa ve Bisiklet Derneği yönetimi ve üyeleri, sokaklarda kalan, otogarın bekleme salonlarına sığınan ve hastanelerde bekleyen hasta yakınları için yollara düştü.

ÇORBA İKRAMI

Dernek üyeleri soğuk havadan etkilenen kişilere sıcak çorba ikram etti. Yanlarında getirdikleri sıcak çorbaları soğukta evsiz vatandaşlara ikram eden Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği yönetimi ve üyeleri, gören vatandaşların takdirini topladı. Sıcak çorbalardan alan vatandaşlar dernek yönetimine teşekkürlerini sundu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çorba ikramı yapılan kişiler dernek yönetimine teşekkürlerini sunarak, “Bu soğuk havada bizleri düşünerek sıcak çorba getirip ikram ettiler. Gerçekten çok mutlu olduk. Allah kendilerinden razı olsun. Çok önemli bir iş yapıyorlar. Bizler hasta yakınlarıyız ama sokakta kalan evsiz vatandaşlar var. Onların durumu daha kötü. Bir tas çorba ile içleri ısınıyor.” dediler.

KARNIMIZ DOYUYOR

Sokakta kalan evsiz vatandaşlar ise, zaman zaman kendilerine sıcak çorba ve yemek yardımı yapıldığını söylediler. Yapılan bu yardımlarla bir nebzede olsa karınlarının doyduğunu belirten evsiz vatandaşlar, “Bizlere yardımcı olmak için sağ olsunlar sıcak çorba getirmişler teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

ÇORBA İKRAMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kışın ayazını kırmak zor ama hiç olmazsa karınlarını biraz olsun doyurmaya çalışıyoruz. Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği ve Adana Doğa ve Bisiklet Derneği olarak sokaklar da yaşam mücadelesi veren evsizlere sıcak çorba ikramına bu hafta da devam ettik. Bu hafta ki dağıtım da çorba da tuzum olsun diyerek destek veren güzel yürekli gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Çorba da benim de tuzum olsun diyorsanız desteklerinizi bekliyoruz. Çorba ikramlarımız devam edecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.