TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oda başkanları iyilikte yarışıyor

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın öncülüğünde başlatılan kan bağışı seferberliğine destek çığ gibi büyüyor. Adana’da bazı meslek odası başkanları, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Oda başkanları iyilikte yarışıyor

ADANA (İLKHABER) -  Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Kış aylarında hava koşulları nedeniyle kan bağışlarını düştüğünü  belirterek, “Bu nedenle çok değerli Adana Valimizin öncülüğünde başlayan kan bağışı seferberliğimize destek çığ gibi büyüyor” dedi.

Adana Sütçüler, Yoğurtçular Peynirciler ve Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Oto Elektrikçiler ve Akücüler Odası Başkanı İbrahim Uraslı ile Cuma Ali Kutlu Kızılay Adana Şube Başkanlığını ziyaret ederek, kan bağışında bulundular.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise Kızılay'a destek veren, kan bağışı yapan bağışçılara teşekkür ederek, “İnsani bir görev olan kan bağışı konusunda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu iyilik yarışında değerli zamanlarını ayırarak ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan, kan bağışı yapan değerli Adanalı dostlar teşekkür ettiğini kaydeden Saygılı, “Malum hava koşulları ülke genelinde hepimizi zorluyor ancak, hastanelerimizde kan bekleyen hastalarımızı da unutmamalıyız. Bu nedenle de kan stoklarımızı istenen seviyede tutmak için kan bağışı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.