TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD Akdeniz Bölge Toplantısı verimli geçti

Tüm Sanayici ve işadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan ve Akdeniz Bölge Başkanı İbrahim Alimoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen TÜMSİAD Akdeniz Bölge Toplantısı, Kahramanmaraş Orkis Termal otelde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2019 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜMSİAD Akdeniz Bölge  Toplantısı verimli geçti

ADANA (İLKHABER)  Toplantıya Adana, Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kozan ve Kahramanmaraş TÜMSİAD Şube Başkanları ile Komisyon Başkanları katıldı.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 2018 Yılının değerlendirildiği, 2019 Yılında yapılacak faaliyetlerin görüşüldüğü toplantının çok verimli geçtiğini belirterek, TÜMSİAD Adana Şubesini başarı ile temsil eden,Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Oğuz Akkaya, İş Geliştirme, Yatırım, Proje ve Uluslararası İlişkiler Komisyon Başkanı Tekin Işık, Kurumsal Organizasyon ve İletişim Komisyon Başkanı Hakan Çakmak, Sektör Kurulları Komisyon Başkan Yardımcısı Rıdvan Akın, İdari, Mali, Sosyal ve Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Yusuf Kara ve Gençlik Konseyi Komisyon Başkan Yardımcısı Serdar Kemal Pakkumsal’a teşekkür etti.

Üç gün süren toplantı sonunda bir konuşma yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, ev sahipliği için Kahramanmaraş TÜMSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Toprak’a teşekkür ederek, başarılar diledi. Katılım sağlayan Şube Başkanlarınıda plaketle ödüllendirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.