TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masaj salonuna ‘gözcü’ koymuşlar!

Adana’da masaj salonlarında ‘masöz’ olarak çalışan kadınları zorla fuhşa sürükleyerek, rant elde eden 28’i kadın toplam 49 kişiden 44’ü, polisin lüks villa ve plazalara düzenlediği şok baskınlarla kıskıvrak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2019 04:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2019 04:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Masaj salonuna ‘gözcü’ koymuşlar!

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER) –  Kentteki 9 ayrı masaj salonunda fuhuş yaptıran çetenin, olası polis baskınına karşı da salonların bulunduğu bölgelere ‘gözcü’ yerleştirdiği, kadınların kaçmasını engellemek için onları özel olarak tahsis edilen araçlarla salonlara götürüp getirdikleri tespit edildi.

 

MASAJ ADI ALTINDA FUHUŞ

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun yürüttüğü soruşturma kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde faaliyet gösteren 9 ayrı masaj salonunda fuhuş yapıldığı istihbaratı üzerine söz konusu salonları 3 ay süren teknik ve fiziki takibe aldı. Gerekli delillerin toplanmasının ardında da operasyon için düğmeye basıldı.

 

LÜKS VİLLARA ŞOK BASKIN

Yürütülen soruşturmada 28’i kadın tam 49 kişi hakkında savcılık tarafından ‘gözaltı’ kararı verildi. Polis, bu kapsamda daha önceden belirlenen, aralarında lüks villa ve plazaların da olduğu adreslere şafak vakti ardı ardına şok baskınlar gerçekleştirdi. Operasyonda masaj salonu sahibi, çalışanı ve işletmecilerinin de bulunduğu 44 zanlı kıskıvrak yakalandı. Firari olan 5 şüpheli de her yerde aranıyor.

 

‘GÖZCÜ’ BİLE YERLEŞTİRMİŞLER

‘Fuhşa teşvik’, ‘fuhşu kolaylaştırma’, ‘fuhuş için aracılık ve yer temin etme’ suçlarında gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgusu devam ederken, çarpıcı detaylara da ulaşıldı. Buna göre; birbirleriyle irtibatlı olarak hareket ettikleri belirlenen şüphelilerin, fuhuş yaptırdıkları masaj salonlarına olası polis baskınına karşı tedbir olarak, ‘gözcü’ yerleştirdikleri ortaya çıktı.

 

ÖZEL ARAÇ BİLE TUTMUŞLAR!

Söz konusu salonlarda ‘masöz’ olan kadınlara şiddet ve baskı uygulayarak, onları fuhşa zorlayan çetenin, kadınların kaçmasını engellemek için de özel bir araç tahsis edip, onları salonlara götürüp getirdiği de öğrenildi. Zanlıların, fuhuş aracılığıyla da önemli bir gelir elde edip, lüks villa ve plazalarda rahat bir yaşam sürdükleri, lüks otomobillere bindikleri de öğrenildi.

 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.