TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce’den Zeydan Karalar’a ziyaret

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Adana’ya gelerek Seyhan Belediye Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Muharrem İnce’den Zeydan Karalar’a ziyaret

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-

Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından basın toplantısı düzenleyen Muharrem İnce, makamda düzenlediği basın toplantısının Seyhan Belediye Başkanlığı makamı olması nedeniyle, “şuan makamda açıklama yapıyorum ama kimse yanlış anlamasın, belediye başkanlığına adaylığım yok” şeklinde espri yaparak sözlerine başladı.

31 Mart'ta önemli bir seçim olacağına ve bu seçimi beka sorunu olarak değerlendirenlere yönelik konuşma yapan Muharrem İnce,  “31 Mart'ta önemli bir seçim yaşayacağız. Türkiye’de seçmenlerin, yurttaşların sandık başına gitmesi bir beka sorunu olamaz. Eğer yüzde 50 bir tarafta yüzde 50 diğer taraftaysa kim kazanırsa kazansın memleket için beka sorunu olmaz. İmar planı yapmak, çöp toplamak, park yapmak, yoksullara yardım etmek ne zamandan beri beka sorunu oldu. Eğer belediye seçimlerini beka sorunu olarak gören varsa, inanan varsa işte gerçek beka sorunu odur. Sadece bir yerel seçimi beka sorunu olarak anlatmak olsa olsa zeka sorunudur” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Adana’yı alırsak, Mersin'i alırsak, Bursa’yı alırsak, Ankara’yı, İstanbul’u alırsak, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi de erkene alınır. O zaman hem Zeydan Başkan Adana’ya Büyükşehir Belediye Başkanı olur, hem ben Cumhurbaşkanı olurum o sorunu da beraber çözeriz daha kolay olur” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.