TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu sömestr Çocuklar M1’de çok eğlenecek

M1 Adana Alışveriş Merkezi tüm ışıltısıyla şehri aydınlatmaya, çocuklara ve eğitime verdiği önem ve tüm eğlenceli aktiviteleri ile çocukları birbirinden ilginç ve eğitici aktiviteler ile buluşturmaya ,mutlu etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bu sömestr Çocuklar  M1’de çok eğlenecek

ADANA(İLKHABER)- 

   19 Ocak  - 02 Şubat  tarihleri arasında hergün 12:00 – 19:00 saatleri arasında, her saat başı düzenlenecek olan Çocuk Atölyeleri  etkinliği  M1 Adana AVM’de tüm çocukların katılımını  bekliyor.

 

   Sömestr tatili boyunca her gün çocuklar hem eğlensin, hem öğrensin fikrinden hareketle düzenlenen atölyelerin program içeriği çok renkli. 19-26 Ocak tarihlerinde Ahşap Boyama Atölyesi. 20-27 Ocak tarihlerinde Keçe Nahıl Atölyesi, 21-28 Ocak tarihlerinde Retro Oyuncak Atölyesi 22-29 Ocak tarihlerinde Saksı Boyama ve Çiçek ekimi Atölyesi, 23-30 Ocak tarihlerinde Seramik Boyama Atölyesi, 24-31 Ocak tarihlerinde ŞAPKA TASARIM ATÖLYESİ, 25 Ocak, 01 ŞUBAT  Cuma günleri  Taş Boyama atölyesi,  2 Şubat Cumartesi günü   Retro Oyuncak Atölyesi tüm çocukları bekliyor.

 M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Merkez Adana AVM’de  kurulduğu günden bu yana çocuklar için eğitim , sosyal içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  eğlendirici aktiviteler ile  çocuklarımızı yıl boyunca buluşturuyoruz. Özellikle küçük yaştaki çocukların doğa bilinci ve yeteneklerinin ve yaratıcılıklarının ortaya çıkarılabildiği ve çocuk gelişimine katkıda bulunacak bu etkinliğimizde çocuklar sömestr tatili boyunca eğlenirken aynı zamanda öğrenecekler. Etkinlik süresince 4-12 yaş arasındaki çocuklarımızı  birbirinden renkli, yaratıcı eserleri ile  hayal dünyalarını ortaya çıkarabilecekleri bu etkinliğe veliler ve çocuklarımızın ilgisi bizi mutlu edecektir.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.