TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP temayül yoklaması Erkek Lisesi’nde yapılacak

27 Ocak’ta Pazar günü gerçekleştirilecek CHP Seyhan İlçe Belediye Meclis Üyeliği Temayül Yoklaması Adana Erkek Lisesi’nde yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2019 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2019 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP temayül yoklaması  Erkek Lisesi’nde yapılacak

ADANA(İLKHABER)-

Adana Valiliği’nin kararıyla 27 Ocak’ta Pazar günkü CHP Seyhan İlçe Temayül Yoklaması saat 08.00 – 17.00 arasında Adana Erkek Lisesi’nde yapılacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, gerçekleştirilecek temayül yoklaması için oy kullanacak üyeleri gösterir listenin bugün (22.01.2019) askıya çıkacağını ve 2 gün askıda kalacağını hatırlatarak “Listeye yapılacak itirazlar Genel Merkez tarafından karara bağlanacaktır. Listeleri incelemek ve itirazda bulunmak için 2 gün süre verilmiştir. Tüm partililerimizin ve temayül yoklamasına katılacak aday adaylarımızın bu süreleri göz önüne alarak çalışmalarına yön vermelerini önemle duyururuz” diye konuştu. 

Temayül yoklamasına katılacak 33 aday adayının bulunduğunu da hatırlatan CHP Seyhan İlçe Başkanı Dardağan, “Bu demokrasi şölenimizde tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz. Temayül yoklamamız valilik kararıyla 27 Ocak Pazar günü 08.00 – 17.00 saatleri arasında Erkek Lisesi’nde yapılacaktır”dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.