TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Arıkan açıklama yaptı : Yaralıların sağlık durumları iyi

Adana'nın merkez ilçe Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, belediye hizmet binasında meydana gelen göçükte yaralanan 7 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Arıkan açıklama yaptı :  Yaralıların  sağlık durumları iyi
  @font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.MsoPlainText, li.MsoPlainText, div.MsoPlainText { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Courier; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Başkan Arıkan açıklama yaptı

 

 Yaralıların

sağlık durumları iyi

 

  ADANA (İHA) - Adana'nın merkez ilçe Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, belediye hizmet binasında meydana gelen göçükte yaralanan 7 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

  Arıkan, olayın ardından, Belediye Evleri Mahallesi'ndeki Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

  İnşaatın son katında çalışan işçilerin üstünde bulunduğu kalıpların, beton dökümü sırasında çöktüğünü belirten Arıkan, göçük altında 6 kalıp ustası 1 beton ustası kaldığını, enkazdan çıkarılan yaralıların ambulanslara Adana'daki çeşitli hastanelere kaldırıldığını söyledi.

  Bu binayı Türkiye'de 100 proje içinden örnek olarak seçtiklerini hatırlatan Arıkan, "Beton dökülmeden bir saat önce burayı ziyaret etmiştik. Daha önce de kaza bela gelmemesi için kurbanlar kesmiştik. Ancak talihsiz bir kaz meydana geldi. Burada yüklenici firmanın dışında bizim 7-8 mimar ve mühendisimiz sürekli kontrol yapıyor. Bir ihmal olduğunu düşünmüyorum ama bir kaza var. Göçüğün neden kaynaklandığı da teknik elemanların yapacağı araştırmadan sonra ortaya çıkacak. Bugünkü olayda can kaybı olmaması sevindirici. Aldığımız bilgiye göre, yaralananların da durumu ağır değil" diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.