TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana faili meçhulleri aydınlatmada birinci

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın faili meçhul olayları aydınlatmada Türkiye Birincisi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana faili meçhulleri aydınlatmada birinci
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.MsoPlainText, li.MsoPlainText, div.MsoPlainText { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Courier; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Adana faili meçhulleri aydınlatmada birinci

 

 

  ADANA (İHA) - Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'nın faili meçhul olayları aydınlatmada Türkiye Birincisi olduğunu söyledi. 

  Vali Coş, İl Jandarma Komutanlığı'nda 2012 yılında meydana gelen asayiş olaylarını değerlendirdi. Vali Hüseyin Avni Coş, emniyet ve jandarmanın vatandaşın güvenliği için gece-gündüz demeden 24 saat esasına göre çalıştığını kaydetti. Coş, Adana'nın televizyon ve gazetelerde çıkan haberlerin aksine asayiş olaylarının en çok olduğu il olmadığını belirterek, "Adana nüfusa oranla Türkiye'de en fazla asayiş olaylarının olduğu 10. ildir. Bu nedenle Adana söylendiğinin aksine daha sakin bir ildir" dedi. Coş, 2012 yılında il genelinde 1 milyondan fazla kişinin sorgulandığı ve 5 bin 800 kişiye işlem yapıldığına dikkat çekerek şunları kaydetti:

  "Kişilere karşı işlenen suçlarda 2011 ve 2012 yılında faili meçhul cinayet bulunmamaktadır. Kişilere karşı işlenen bütün suçlarda aydınlatma oranı yüzde 98'dir. Mala karşı işlenen suçlarda ise aydınlatma oranı yüzde 43'tür. Bu oranlara bakıldığında Adana faili meçhul olayları aydınlatmada Türkiye birincisi olmuştur. Bu bakımdan gece-gündüz demeden çalışan arkadaşları kutluyorum."

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.