TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Borç cinneti faciayla sonuçlandı

Adana'da iflas edince bunalıma giren 70 yaşındaki çiftçi, cinnet getirerek karısı ve engelli kızını tokmakla öldürüp 10. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Borç cinneti faciayla sonuçlandı
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.MsoPlainText, li.MsoPlainText, div.MsoPlainText { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Courier; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

İflas eden çiftçi uyuyan karısını ve kızını tokmakla öldürdükten sonra 10. kattan atlayarak intihar etti

 

 

Borç cinneti faciayla sonuçlandı

 

  ADANA (İHA) - Adana'da iflas edince bunalıma giren 70 yaşındaki çiftçi, cinnet getirerek karısı ve engelli kızını tokmakla öldürüp 10. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. 

  Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'ndeki Adalet Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Nar suyu fabrikası kuran ve soğuk hava deposu olan çiftçi Hasan Şahin (70), borçlarına karşılık bu mülklerini ipotek etti. Ancak işleri ters giden, borçlarını ödeyemeyen Şahin, iflas etti. Son 2 aydır apartman aidatını bile ödeyemez duruma düşen Şahin, bu sabah cinnet getirerek eşi Selvinaz Şahin (60) ve engelli olan kızı Ayşe Şahin'i (33) uyudukları sırada, tokmakla kafalarına vurarak öldürdü. Şahin, daha sonra 10. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. 10. kattan atlayan 4 çocuk babası Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti.

  Olayı olayı duyarak gelen oğlu Atilla Şahin ve yakınları acı içinde feryat ederek ağladı.

  Bu arada polisin yaptığı aramalar sırasında Hasan Şahin'in intihar etmeden önce bir not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Herkesten özür diliyorum. Kızım ve eşimi kimseye emanet edemeyeceğim için et tokmağıyla öldürdüm. Şimdi ben de balkondan aşağı atlayıp intihar edeceğim. İnşallah ben de ölürüm. Yakınlarımı üzdüğüm için özür dilerim" yazılı olduğu öğrenildi.

 

CESETLER ADLİ TIP MORGUN'DA

 

  Adana'da bir şahıs, karısı ve engelli kızını öldürdükten sonra 10. kattaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Olay yerine gelen ailenin bir yakını, telefon açtığı şahsa, "Senin yüzünden intihar etti, ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacaksın" dedi.

  Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi'ndeki bir apartmanın 10. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir nar bahçesi ve soğuk hava deposu olan, bir de nar suyu fabrikası kuran Hasan Şahin (70), iflas etti. İflas nedeniyle tarlasını satışa çıkartan ancak bir türlü satamadığı için bunalıma girdiği ileri sürülen şahıs, oturma odasında yatan eşi Selbinaz Şahin'i (60), kafasına et tahtasıyla defalarca vurarak öldürdü. Ardından şahıs, uyuyan engelli kızı Ayşe Şahin'in (36) odasına gitti. Et tahtasıyla kafasına vurulan Ayşe Şahin, kaçmak istediyse de başarılı olamadı.

  Cinnet getiren baba, kızını ve eşini kimseye emanet edemeyeceği için öldürdüğünü, kendisinin de intihar edeceğini anlatan bir not bıraktı. Ardından arkadaşı Arif Uysal'ı arayan şahıs, "Arif, ben eşimi ve kızımı öldürdüm. Şimdi de balkondan kendimi aşağıya atıyorum. Hakkını helal et" dedi.

  Olay, intihar eden Hasan Şahin'i yerde gören vatandaşların polise ihbarıyla ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.