TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünüvar kültür merkezi ve hastane inşaatını gezdi

AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gençer ve Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili ile ilçede yapımı devam eden Kültür Merkezi ve Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ünüvar kültür merkezi ve hastane inşaatını gezdi
 ADANA (İHA) -  Vekil Ünüvar, Vali Yardımcısı Gençer ve Kaymakam Sevgili ilk olarak Kültür Merkezi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Buradaki incelemenin ardından heyet geçtiğimiz aylarda temeli atılan 200 yataklı Kozan Devlet Hastanesi inşaatını gezerek Şantiye Şefi Hamza Demir'den çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

  Milletvekili Ünüvar; "Bugün ilçemize yapımı devam eden Kültür Merkezimiz ve Devlet Hastanemizin inşaatlarını gezerek yerinde inceledik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Benim annem Ceyhanlı, babam da Kozanlı. Ben de hem Kozanlı hem de Ceyhanlıyım. İlki Kozan'da olmak üzere ikinci hastanemiz de Ceyhan'da yapılacaktır. Her iki hastanemizin de inşaatını aynı firma yapacaktır. Hükümetimizin ilçemize kazandırmış olduğu bu hizmetlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hastanemizin yapımı tamamlandığında tüm bölgemize en iyi şekilde hizmet verecektir" dedi.

  İncelemelere Kozan Belediyesi Meclis üyeleri Ali Yörüğer ve Ahmet Arık'da eşlik etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.