TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ve 1 polisin yaralandığı silahlı sadırıyla ilgili şüphelilerin eşkallerinin belli olduğunu ifade ederek, "Bazı tahminler var, bu tahminler çerçevesinde arkadaşlarımızın delillerden faillere ulaşmak için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı
 ADANA (İHA) -  Köprübaşı Polis Merkezi'nin de içinde bulunduğu Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yapılan silahlı saldırının ardından olay yerine gelerek inceleme yapan Vali Coş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bir polis memurunun kolundan yaralandığını ve hayati tehlikesinin bulunmadığını vurgulayan Vali Coş, gerekli çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Şüphelilerin eşkallerinin belli olduğunu ifade eden Vali Coş, "Gerekli araştırma çalışmaları sürdürülüyor. En kısa zamanda inşallah şüphelikler yakalanıp adalete teslim edilecek" dedi.

  Vali Coş, şüpheli sayısının ilk etapta 2 kişi olduğunu ancak bu sayının artabileceğine de dikkat çekerek, şunları söyledi:

  "Olayın gözcüsü falan olabilir. Tabii bütün yönleri değerlendiriliyor: Kamera sistemlerimiz ve diğer güvenlik kuvvetlerimizin yararlanabileceği MOBESE'lerden de istifade etmek sureti ile bilgiler toplanıyor. Bu çerçevede bazı tahminler var zaten. Bu tahminler çerçevesinde arkadaşlarımızın delillerden faillere ulaşmak için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürüyor.î

  Olayın uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilmediğini belirten Vali Coş, "Muhtemelen birisi av tüfeği. Mevcut kartuşlardan yola çıkılara bir tanesi de tabanca türü bir silah olabileceği ifade ediliyor" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.