TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa'ya Tanıtım Desteği

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nimet Baş, Enver Yılmaz ve Akşam Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan "Şanlıurfa'nın tanıtımına katkı sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dediler, Şanlıurfa'nın tanıtımına ilk katkıyı Sosyal Paylaşım sitesi Twitter'dan yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şanlıurfa'ya Tanıtım Desteği

 

Sedat ATİLLA / ŞANLIURFA

 


 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın davetlisi ve konuğu olarak Şanlıurfa’ya gelen AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nimet Baş, Enver Yılmaz, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi ve Akşam Gazetesi Köşe Yazarı Deniz Ülke Arıboğan 12 bin yıllık tarihi ile Dünya’nın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’yi ziyaret ettiler. AK Parti MKYK Üyesi Ayşe Böhürler, Gazeteciler Vivet Kanetti, Melike Beykoz, Elif Demirkoz, Vildan Özcan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuklara İl Kültür Turizm Müdürü Selami Yıldız tarafından Göbeklitepe hakkında bilgi verildi. AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nimet Baş, Enver Yılmaz ve Akşam Gazeteci Köşe Yazarı Ülke Deniz Arıboğan ortak yaptıkları açıklama da benzersiz bir tarihi kimliği olan Göbeklitepe’nin adının daha çok duyurulması ve buraya ilgi çekilmesi için çaba sarf edeceklerini söylediler.  Göbeklitepe’nin UNESCO Kültür Mirası Listesi’ne eklenmesi için de ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini söyleyen Baş, Yılmaz ve Arıboğan kentin Balıklıgöl, Gümrük Hanı ve tarihi çarşılarını da gezdiler.

 

Gümrük hanında vatandaşlar ile görüştüler.

 

Gümrük hanında vatandaşlar ile birlikte çay içip sohbet eden Nimet Baş, Kasım Gülpınar, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan gündeme ilişkin konular ile ilgili de görüş alışverişinde bulundular. Vatandaşlar Devlet Eski Bakanı Nimet Baş’ın sık sık önünü keserek hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

 

Saklı Cennet Halfeti’ye hayran kaldılar.

 

Şanlıurfa kent merkezindeki ziyaretlerinin ardından Saklı Cennet olarak tabir edilen Halfeti İlçesine giden grup gölde ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik ile birlikte tekne turu attılar, ilçenin sokaklarını dolaştılar. Halfeti’nin saklı güzelliğine hayran kalan grup, Halfeti’nin adının daha fazla ön plana çıkarılmasını ve bu konuda bir an önce çalışma yapılması gerektiğini savundular.

 

Sosyal Medya’da Şanlıurfa rüzgarı.

 

Sosyal Paylaşım sitelerini aktif olarak kullanan, kentlerini tanıtan ve birçok soruna anlık olarak sosyal medya dan tepki veren çok sayıda Urfalı’ya Baş ve Arıboğan’dan da destek geldi. Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın öncülüğünde 2 gündür kentte gezi ve incelemelerde bulunan Nimet Baş ve Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Şanlıurfa’yı yüzbinlerce takipçilerinin bulunduğu sosyal paylaşım sitesi Twitter’e yazdıkları Tweetler ile tanıtıyorlar. Nimet Baş ve Ülke Deniz Arıboğan attıkları Tweetler ile on binlerce insanın dikkatini Şanlıurfa’ya çekiyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.